Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı Seksiyonel Garaj kapısı, Endüstriyel Seksiyonel Kapı, kullanım alanları ve tercih edilecek mekanların yaygın olması nedeniyle birçok işletme için seksiyonel garaj kapıları olmazsa olmaz haline gelmiştir. Dikey olarak hareket edebilen Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapı işyerinizde oluşabilecek yer kaybını da önler. Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı tavanın altında yerleştirilmiş kapılar yukarı doğru dik açılarak maximum açıklık sağlar. Bu sistem sayesinde fabrika giriş çıkışlarında fazlaca avantaj sağlamaktadır. Bu kapılar ister manuel istenilirse otomatik olarak kullanılabilirler. Sistemde bulunan yay kapının çalışma şekline büyük ölçüde destek olmaktadır.

Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı faydaları nelerdir?
Sahip oldukları ileri teknoloji sayesinde ergonomik yapıya sahip olan kapılar oldukça hızlıdır.BU ssayede hava akımını engelleyerek işyerinizi ses ve gürültü kirliliğinden önemli ölçüde korumaktadır.Sağlam gövdesi sayesinde işletmenizin güvenliğini sağlaması açısındanda büyük bir önem taşımaktadır.

Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı özellikleri nelerdir?
Yüksekliği 2480 MM ye kadar olan kapıların genişlikleri 3500 mm den küçük olan seksiyonel garaj kapısı tek yaylıdır. Bu ölçülerin dışındaki yay setleri iki yaydan oluşur. Kama kanallı boş mil SAFE ve PRESTİGE modellerde standarttır. İçi poliüretan dolgulu dışı çelik veya opsiyonel alüminyum kapı panellerden oluşmuş olup son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kapı panelleri yan kenarlarına monte edilmiş tekerlekler ray sistemi içinde kayarak yataklama sistemine göre kapının açılmasını ve kapanmasını sağlar. Panel içine yerleştirilen güçlendirici çelik veya alüminyum levhalar kapının çarpmalara darbelere ve rüzgara karşı olan dayanıklılığını arttırır. Otomatik seksiyonel garaj kapısı Sarmal panjur garaj kapıları ve Seksiyonel garaj kapısı üzere ikiye ayrılır. seksiyonel garaj kapısı en yaygın olarak tercih edilen kapıdır. Kapı çalışma sıklığına göre özel motorlar kullanılan Deliklikaya seksiyonel garaj kapısı işletmenizde konforu, estetiği ve azami ölçüde güvenliliği sunar. Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı uzman kadrosu ihtiyaç duyduğunuz anda 7/24 siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı nedir?
Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı; Fabrikalarda, ev ve işyeri garajlarında site girişlerinde uzaktan kumanda ile açma kapama yapabilen, dış etkilere göre güvenlik sağlayan ısı ve ses yalıtımlı kapılardır. Dekoratif göbek yuvarlak ve dikdörtgen camlı modelleri mevcuttur. Endüstriyel garaj kapısı tavan yüksekliği ile kapı kodu arasında boşluğu en iyi şekilde kullanıp ray içinde kayarak çalışırlar.
Seksiyonel garaj kapıları standardında emniyet fotoseli yoktur, ama isteğe bağlı olarakta emniyet fotoseli ilave edilebilmektedir. İçerisinde Bulundurduğu halat kopma emniyeti sayesinde halat sisteminin çarpma kopmalara karşı dayanıklı hale gelmiştir. Çoğunlukla otomatik olarak karşımıza çıkan bu kapılar tavana doğru dikey yönde çıktığı için maximum geçiş alanı sağlar. özellikle fabrıkalarda yuksek geçiş olanağı sağladığından sıkça tercih edilmektedir. Seksiyonel kapıların bir diğer tercih sebepleri sızdırmazlık özelliğidir. Bu sayede hava akımını engellemesi nedeniyle sıcak ve soğuk hava sirkülasyonunu engellemektedir.0

Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı motorları nelerdir?
BFT BOTİCELLİ SMART BT A850
NİCE SN SEKSİYONEL GARAJ KAPISI MOTORU
NİCE RD ENDÜSTRİYEL KEPENK TİPİ MOTORU
NİCE SD ENDÜSTRİYEL KAPI MOTORU

Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı Kullanım Alanları Nelerdir?
Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı bilhassa fabrikalar, lojistik firma depoları, imalathaneler, site otopark alanları, imalathaneler ve giriş-çıkışı yoğun olan işletmelerde kullanılır. Güvenliği üst seviyede koruyan Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı mekanın daralmasını önlemek iç mekanın ısı izolasyonunu sağlamak amacıyla günümüzde kullanım ve tercih edilme alanları azami ölçüde çoğalmıştır

Çatalca seksiyonel garaj kapıs ıhttp://www.anisodoor.com
Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı kullanımı ve faydası nedir?
Yoğunluğun en fazla kullanıldığı alanlarda bekleme ve gecikme olmaksızın kapının otomatik açılması ve kapanması çok büyük önem teşkil etmektedir.Sorunsuz çalışması ve 2,5 ml snlik hızı ile yoğun sirkülasyonun olduğu alanlar için idealdir.Böylece hızlı ve sorunsuz çalışmasına fayda sağlanacaktır. Özellikle fabrika giriş çıkışlarında ,malzeme taşıma esnasında büyük kolaylık sağlamaktadır.
Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı Hızlı tamir ve servis olanağı
Endüstriyel kapılar yoğun kullanılan bölgelerde darbe etkilenebilirler. Darbelere dayanıklı dayanıklı olan endüstriyel kapılar çalışma sorunu yaşamaksızın işlevine devam etmektedir. Kapıların üzerinde oluşan anında düzeltebileceğiniz malzemelerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra kendi kendini onarma özelliğine sahiptir. Küçük onarımlar sayesinde çalışmalarını sürdürürler. Buda hem işinizi aksatmamanızı hem de cebinizi yormadan sorunu çözmenizi sağlamaktadır. Gıda endüstrisi için en ideali endüstriyel kapılar hijyen koşullarına kesinlikle uygun olması gerekli olan gıda işletmelerin de tercih edilebilmesi açısından kolaylıkla yıkanıp temizlenebilmeye elverişli kapılardır. Seksiyonel kapılarda zaman zaman halat atma, halat kopması, motor işleyişinde ayarsızlıklar gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Hızlı ve deneyimli uzman kadromuz sahada sorunlarınızı hızlı bir şekilde keşfedip sorunu çözme yoluna gideceklerdir. Sorun çözülür gerekli bakımlar yapılarak kapı teslimatı gerçekleşir. Kimi zaman mekanik kimi zaman elektronik arızaların meydana gelebildiği bu kapılarda soruna erken müdahale etmek önemlidir. Sorun büyümeden anlaşılıp gerekli parça değişimi yapılmalıdır.

Deliklikaya Seksiyonel Garaj Kapısı şartnamesi
1.Seksiyonel kapı, dış yüzeyi çelik sac kaplı, poliüretan dolgulu panellerden oluşmalıdır.
2.Kapıyı oluşturan paneller ,ISO 9001 kalite belgesine sahip firma üretimi olmalıdır.
3. Kapının üretici firmasının kapı testlerini ISO EN 1324-1 standartlarına göre yapıldığına dair test raporları olmalıdır.
4.Panel üretici firma Yerli Malı Belgesine sahip olmalıdır.
5.Kapı panelleri 50 veya 61 cm yüksekliğinde olmalıdır.
6.Kapı panelleri 41 mm kalınlığında olmalıdır.
7.İki panelin üst üste konulduğunda aralarında sızdırmazlık sağlayan panel ile bütünleşik sızdırmazlık contası bulunmalıdır.
8.Panellerin iç ve dış sacları birbirinden ayrılmayacak şekilde kenetlenmesi gerekmektedir.
9.Menteşelerin paneller üzerine vidalanacağı bölümlerde alt ve üst saclara iyice yapışması sayesinde panellerde şişme meydana gelmemelidir.
10.Kapı panellerinin ortam ısısını muhafaza eden dış yüzey çelik levhalar arasına yüksek basınçta enjekte edilen özel poliüretan dolgusu olmalıdır.
11.Panellerin özel poliüretan dolgusunun CFC içermeyen ,küflenmeye, böcek ve bakterilere karşı koruma özelliği olmalıdır.
12.Panellerde kullanılan poliüretanda boşluk olmamalı ve alt üst saclara iyice yapışması sayesinde panellerde şişme meydana gelmemelidir.
13.Panellerin ısı iletim katsayısı 0.50 W/m2.C olmalıdır.
14.Panel dolgu malzemesi olan poliüretan köpük 45-50 kg m2 yoğunlukta olmalıdır.
15.Poliüretan köpük ısı iletkenliği ortalama 9,97 C sıcaklıkta 0,017 K cal olmalıdır.
16.Panel dış yüzey çelik sacları galvaniz kaplı, panelin her iki tarafı astar ve son kat enamel boyalı ve her türlü dış hava koşullarına dayanıklı olmalıdır.
17.Panel yüzeyine uygulanan polyester kaplama kalınlığı 28 mikron olmalıdır.
18.Rüzgar direnci EN 12444,12427 Std.Class EN 12424, Class3 olmalıdır.19. Rüzgâr direnci EN 12444, 12427 Std, Class En 12424,Class3 olmalıdır.
20.Su sızdırmazlık değeri EN12489,Std. Class EN 12425 Class2 olmalıdır.
21. Hava geçirgenlik değeri EN 12426, EN12427,Std. Class EN 12424 Class 2 olmalıdır.
22. Tüm panellerin göbekli, sık oluklu veya normal oluklu panel üzerine gofrajlı grenli ya da ahşap
desenli doku olmalıdır.
23. Paneller parmak sıkıştırma emniyetine sahip olmalıdır.
24.Panellerin boyut stabilizasyonu -30 C° ile + 60 C° arasında olmalıdır.
25.Genişliği 500 mm olan panellerin ağırlığı 10,5 kg/m² olmalıdır.
26.Genişliği 610 mm olan panellerin ağırlığı 10 ,5 kg/m² olmalıdır.
27.Panellerde menteşe ve aksamların bağlantısı için, iç ve dış saç bükümleri poliüretan dolgu
içinde menteşe vidalarının bağlantı yerinde birbirine bitişik olmalıdır.
28. Paneller standart olarak iç ve dış tarafı RAL 9002 olmalı, ayrıca opsiyonel olarak RAL
kataloğundaki opak renklere boyanabilmelidir.
29.DONANIM ;
30.Kapı boyutu 6 metre ve üzerinde ise, panel birleşimlerinde çarpmalara ve rüzgar yüklerine
karşı mukavemet arttırma amaçlı; panel birleşimlerinde destek sacları, çift yan menteşeler ve
uzun milli tekerler olmalıdır.
31.Kapı boyutlarına bağlı olarak, donanım parçaları ( kullanılacak yay tipi, boyu, halat tipi ve
boyu, tambur tipi) kapı üreticisi tarafından belirlenmelidir.
32.Kapı ağırlığını dengeleyici torsiyon yayları sayesinde kullanıcı kapıyı zorlanmadan açıp
kapatabilmelidir.
